Zaal huren zonder een arrangement?

Bij het Stadshuys kan het onder bepaalde voorwaarden.

Zaalhuur zonder arrangement

Het Stadshuys is te gebruiken voor het vieren van een feest of bruiloft. Wij hebben 150 zitplaatsen. Daarnaast beschikken wij over 6 statafels. Maximaal aantal gasten: ± 170.

Eigen eten/drinken meenemen is niet toegestaan, met uitzondering van eten/hapjes die cultuurgebonden zijn. Consumpties worden door Het Stadshuys verzorgd.

Muziek
Een muzieklijst kunt u zelf samenstellen en een lijst maken die via onze muziekcomputer afgespeeld kan worden. Ook is het afspelen via Spotify mogelijk.

Inrichting en decoratie
De zaal kan ingericht en gedecoreerd worden door externe bedrijven, door u zelf, maar ook wij kunnen ook uw decoraties laten verzorgen. Tafels en stoelen mogen naar eigen wens geplaatst worden. Eten dat gebracht wordt door cateraars kan warm gehouden worden in onze chafing dishes.

*Het zelf meebrengen van eten is enkel in goed overleg (en na goedkeuring) toegestaan. Hiermee bedoelen wij vooral cultuurgebonden gerechten welke niet door ons eigen keukenteam bereid kan worden. Het meebrengen van eigen consumpties is in geen enkel geval toegestaan.

Prijzen zonder arrangement

4 uur zaalhuur

485
  • Bij gebruik van 4 uren dient de minimale consumptieafname € 485,00 te zijn. Indien het totale consumptiebedrag minder dan € 485,00 bedraagt is de rest zaalhuur. Indien het totale consumptiebedrag boven de € 485,00 komt, worden de extra consumpties in rekening gebracht.

5 uur zaalhuur

585
  • Bij gebruik van 5 uren dient de minimale consumptieafname € 585,00 te zijn. Indien het totale consumptiebedrag minder dan € 585,00 bedraagt is de rest zaalhuur. Indien het totale consumptiebedrag boven de € 585,00 komt, worden de extra consumpties in rekening gebracht.

Belangrijk om te weten

De bar-exploitatie is altijd in beheer van Het Stadshuys:

• Zelf decoreren/inrichten van de zaal voor aanvang van het feest:  € 25,00 per uur
• Gebruik servies/bestek € 1,75 p.p.
• Gebruik chafing dishes inclusief brandpasta: € 65,00
• Beamer met projectiescherm: € 35,00
• Inprikken op onze huisinstallatie door artiest / muzikant: € 75,00

X